Комфорт - форум для комфортного общения

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Комфорт - форум для комфортного общения » Хобби » Порадьте якісне захисне скло

Порадьте якісне захисне скло

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Мені потрібно обрати захисне скло для мого нового телефона, але я не знаю, з чого почати. Я тільки що придбав його, і хочу, щоб екран залишився цілим і незаплямованим. Але я не розумію всіх цих характеристик та термінів, про які всі говорять. Які основні речі, на які мені потрібно звернути увагу при виборі захисного скла? Буду вдячний за поради та рекомендації!

0

2

Я давно вже використовую захисне скло на своєму телефоні і можу поділитися своїм досвідом з тобою. Перш за все, варто звернути увагу на матеріал скла. Зазвичай використовуються скло з покриттям з темперованого скла або полімери з покриттям, такі як плівка. Темпероване скло має більшу міцність та стійкість до подряпин, а плівка може бути тоншою та більш гнучкою.

0

3

Дякую тобі за ці корисні поради, досвідчений друг! Тепер я краще розумію, на що звернути увагу при виборі захисного скла. Звучить так, ніби темпероване скло з твердістю 9H та антибліковим покриттям - це саме те, що мені потрібно. Але ще залишається питання щодо моделі. Чи можеш порекомендувати якусь певну модель захисного скла для мого телефону?

0

4

Klqrov написал(а):

Мені потрібно обрати захисне скло для мого нового телефона, але я не знаю, з чого почати. Я тільки що придбав його, і хочу, щоб екран залишився цілим і незаплямованим. Але я не розумію всіх цих характеристик та термінів, про які всі говорять. Які основні речі, на які мені потрібно звернути увагу при виборі захисного скла? Буду вдячний за поради та рекомендації!

Привіт! Звучить, як ти добре ознайомився з основами вибору захисного скла. Щоб знайти певну модель, я рекомендую тобі звернутися до каталогу захисних скель на телефон https://ringoo.ua/aksesuari/zahisne-sklo вони мають широкий асортимент скла для різних моделей телефонів. Тобі потрібно зайти на сторінку "Аксесуари" та обрати розділ "Захисне скло". Потім можна використовувати фільтри для пошуку, які допоможуть вибрати модель, яка підходить саме для твого телефону.

Я б порадив звернути увагу на модель "Ringoo Premium Tempered Glass". Вона має твердість 9H, антиблікове покриття та високу прозорість, що забезпечує чудову якість зображення на екрані. Крім того, вона щільно прилягає до екрану і добре захищає його від подряпин та ударів.

https://i.postimg.cc/K84rh2yf/zashchitnoe-steklo-3d-max-for-iphone-12-pro-max-black-no-package-54984921023719-1.png

0

Вы здесь » Комфорт - форум для комфортного общения » Хобби » Порадьте якісне захисне скло

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно